Performance Coaching

 

Cum va ajuta Coaching-ul Performantei organizația ta?

 

 

 

In timp ce a arata, a spune si a invata, au un rol legitim in situatiile de business, coaching-ul este o colaborare, un parteneriat interactiv si interconectat, in care coach-ul asista interlocutorul in a-si gasi propriile raspunsuri. 
 
Coaching-ul performanței pentru executives/angajați realizează un echilibru între obiectivele profesionale și dezvoltarea personală,  prin relevarea potențialului real al angajatilor pe toate nivelurile.

 

Înțelegerea modului în care gandurile si comportamentele sunt afectate de emoții, relații și de interactiunea cu echipa si clientii,  reprezinta un instrument eficient pentru imbunatatirea performanței.

 

Instrumentele procesului de coaching: dialogul, stabilirea obiectivelor, feedbackul, feedforward-ul, consilierea si incurajarea, sunt folosite intr-o maniera personalizata si inovatoare, fiind accesibile, cu rezultate imediate si axate pe nevoile si obiectivele specifice de business.

 

In plus, nu este vorba doar de îmbunătățirea performanței, ci si de abordarea unor probleme cum ar fi retentia, motivatia, burnout-ul,  well being, managementul schimbarii...

 

 

 Pentru detalii suplimentare legate de serviciile noastre de coaching sau pentru a primi o oferta personalizata, va rugam contactati-ne!


Consultanta de resurse umane


"Alege-ti o profesie care-ti place si nu va trebui sa muncesti nici macar o zi din viata ta"
- Confucius -