Ioana Curteanu

Consultant de cariera


De la a planta flori in gradina si a coace prajituri…la resurse umane, am gasit mereu satisfactie in a face ceva cu un scop anume, in a construi relatii care sa ma inspire si sa ma provoace…mi-am extins skills-urile si abilitatile…pe scurt, am simtit ca ma dezvolt personal si profesional.

 

De peste 20 de ani, am ales pentru cariera mea resursele umane, coaching-ul si training-ul, adica lucrul cu si pentru oameni. Am studiat resursele umane la University of California, si am acreditari ca Senior Professional in Human Resources(SPHR), Job Search Strategist(JSS), Career Coach si Certified Professional Resume Writer(CPRW). 

 

Mi-am cladit cariera cu atentie la ceea ce vreau sa invat, la ceea ce avea sens pentru mine la un anumit moment in viata, si la cum pot contribui cu ceva in aceasta lume.

 

Mi-am asumat riscuri si am avut satisfactii pe masura.

 

Ce poate fi mai frumos!?

 

 

 

Mona Constantinescu

Psiholog


In copilarie imi doream sa ma fac "cantareata la chitara", iar la 14 ani ma atragea o cariera in medicina veterinara.
Desi am pastrat aproape si chitara si iubirea pentru animale, am ales facultatea de psihologie si o formare masterala in psihoterapie. Lucrez ca psihoterapeut si cadru didactic in cadrul formarii de tip masteral in psihoterapie analitica. In lucrul cu oamenii, rolul meu este de a-i ajuta sa-si descopere propriul drum si a-i insoti in mobilizarea resurselor personale pentru a-si urma calea individuala, unica.


"Alege-ti o profesie care-ti place si nu va trebui sa muncesti nici macar o zi din viata ta"
- Confucius -